sluiten

Omleiding op je route? Je weet het met Seintje

We geven je graag een Seintje als er een geplande omleiding of actuele verstoring is op je favoriete lijn(en). Je kunt je op 2 manieren aanmelden, via Gappie de GVB app of via MijnGVB.  

Seintje via de GVB app én via MijnGVB

Geef je via MijnGVB je favoriete lijn(en) op, dan ontvang je per e-mail van ons een Seintje wanneer er een geplande omleiding op jouw lijn(en) is. Ook bij andere geplande veranderingen in de dienstverlening, zoals de zomerdienstregeling of nieuwe jaardienstregeling geven we je even een Seintje. 
Stel ook je Seintje in via de GVB app, dan ontvang niet alleen een Seintje bij een geplande omleiding, maar ook bij een actuele verstoring. Dit gebeurt in de vorm van een push notificatie. 

Mis geen bericht en meld je aan bij beiden. Dan ben je van elke verandering op de hoogte, ook die van de dienstregeling! 

Zo zet je Seintje aan in de GVB reisapp

  • in het menu 'Meer' vind je de optie 'Seintje' 
  • zet hier je notificaties aan, selecteer de tijdsperioden en dagen én je favoriete lijn(en) 
  • geef ook bij de instellingen van je telefoon aan dat je meldingen/berichtgeving van de GVB reisapp toestaat
Als je dit hebt ingesteld, ontvang je bij de volgende geplande omleiding of een actuele verstoring op je voorkeurslijn(en) een notificatie.

Zo meld je je aan voor Seintje in MijnGVB

  • ga naar MijnGVB
  • log in of maak een account aan
  • kies in het menu 'Seintje' en selecteer je favoriete lijn(en)
Heb je je lijn(en) geselecteerd? Bij de volgende geplande omleiding op jouw lijn(en) of veranderingen in de dienstregeling ontvang je een Seintje per e-mail.