sluiten

Bezoek Amsterdam

GVB dag- of meerdagenkaart

Met de GVB dag- of meerdagenkaart kun je onbeperkt reizen door Amsterdam - dag én nacht - met bus, tram en metro, voor het aantal dagen dat het beste past bij je plannen. ​
Koop je dag- of meerdagenkaart online als voucher op GetYourGuide.com. Vergeet je voucher niet eerst in te wisselen bij één van onze Service &Tickets locaties voor een papieren chipkaart.
 

OV-ticket gekocht via Get Your Guide

Heb je een 1 tot 7 dagen ticket voor het openbaar vervoer in Amsterdam gekocht via GetYourGuide.com?
Wissel dan je E-ticket of je geprinte voucher eerst in voor een chipkaart bij een GVB Service & Tickets balie.
 

Onbekend in Amsterdam?

Ons openbaar vervoer is dé manier om de stad te leren kennen en alle bezienswaardigheden en attracties te bezoeken. Met 14 tramlijnen, 40 buslijnen, 5 metrolijnen en 7 veerverbindingen brengen we je graag door de hele stad, ook ’s nachts.

Dagje Amsterdam en Volendam combineren?

Met de Amsterdam & Region Travel Ticket kun je zowel met de lijnen van GVB als die van de streekvervoerders Connexxion en EBS reizen en met de trein van NS. Een ideale kaart voor bezoekers van de regio Amsterdam; bezoek Amsterdam en bijvoorbeeld Volendam, de Zaanse Schans of Haarlem en doe dit met één ticket. 

Amsterdam Travel Ticket

afbeelding travel ticket 3 dagen € 25,-, 2 dagen €20,-, 1 dag €15,-

Bezoek je voor een dag of een aantal dagen Amsterdam en komt je via de Luchthaven Schiphol? Het Amsterdam Travel Ticket bestaat uit een 2e klas treinretour Schiphol – ieder station in Amsterdam én onbeperkt vervoer op alle trams, bussen, nachtbussen en metro’s van GVB en de Amsterdam Airport Express (bus 197) en Niteliner (bus N97) van Connexxion. Je vervoer in één keer geregeld