sluiten

Bezoek Amsterdam

De GVB app: onmisbaar voor je bezoek aan Amsterdam

De gratis GVB app is je onmisbare reis-Gappie voor een bezoek aan Amsterdam. Koop je GVB dag- of meerdagenkaart in de app. Je reis naar alle Amsterdamse highlights is zo gepland met de makkelijke en unieke Touch Swipe Planner. En voor vele musea en attracties koop je meteen je toegangsticket.
 

OVpay: in- en uitchecken met je betaalpas

Betalen voor je OV-rit is nog nooit zo makkelijk geweest. Je checkt gewoon in en uit met je betaalpas, creditcard of mobiel. Vooraf aanmelden is niet nodig en je reiskosten worden aan het einde van de dag van je rekening afgeschreven. 

GVB dag- of meerdagenkaart

Met de GVB dag- of meerdagenkaart kun je onbeperkt reizen door Amsterdam - dag én nacht - met (nacht)bus, tram en metro, voor het aantal dagen dat het beste past bij je plannen. ​
 

OV-ticket gekocht via Get Your Guide

GetYourGuide-logo
Koop je een 1 tot 7 dagen ticket voor het openbaar vervoer in Amsterdam via GetYourGuide.com?
Wissel dan het e-ticket dat je ontvangt of je geprinte voucher eerst in voor een chipkaart bij een GVB Service & Tickets balie.
 

Onbekend in Amsterdam?

Ons openbaar vervoer is dé manier om de stad te leren kennen en alle bezienswaardigheden en attracties te bezoeken. Met 15 tramlijnen, 50 buslijnen, 5 metrolijnen en 8 veerverbindingen brengen we je graag door de hele stad, ook ’s nachts.

 

Dagje Amsterdam en Volendam combineren?

Met de Amsterdam & Region Travel Ticket kun je zowel met de lijnen van GVB als die van de streekvervoerders Connexxion en EBS reizen en met de trein van NS. Een ideale kaart voor bezoekers van de regio Amsterdam; bezoek Amsterdam en bijvoorbeeld Volendam, de Zaanse Schans of Haarlem en doe dit met één ticket. 

 

Amsterdam Travel Ticket

Bezoek je voor een dag of een aantal dagen Amsterdam en komt je via de Luchthaven Schiphol? Het Amsterdam Travel Ticket bestaat uit een 2e klas treinretour Schiphol – ieder station in Amsterdam én onbeperkt vervoer op alle trams, bussen, nachtbussen en metro’s van GVB en de Amsterdam Airport Express (bus 197) en Niteliner (bus N97) van Connexxion. Je vervoer in één keer geregeld.