schoolkinderen

Scholendagkaart

De GVB scholendagkaart is een papieren chipkaart voor basisscholen, kinderdagverblijven en naschoolse opvang. De kaart is geschikt voor begeleide schoolreizen en kost € 2,- per kind. De dagkaart kan door kinderen en hun begeleiders onbeperkt worden gebruikt in GVB tram, bus en metro.

Geldigheid

De scholendagkaart is na de eerste check-in te gebruiken tot het einde van diezelfde dag. De kaart is niet geldig in de nachtbus. Binnen deze periode kan onbeperkt worden overgestapt op andere GVB-lijnen. Ook voor de scholendagkaart geldt dat iedereen altijd moet in- en uitchecken. De scholendagkaart is alleen bij GVB geldig; overstappen op bijvoorbeeld Connexxion of Arriva is niet mogelijk.

Bestellen

De scholendagkaart is uitsluitend te bestellen door geregistreerde basisscholen, kinderdagverblijven en voor- en naschoolse opvang in de regio Amsterdam. Het aantal te bestellen kaarten is 50 stuks of een veelvoud daarvan. 

Om te kunnen bestellen maakt u een account aan op het GVB Zakelijk portaal. Als u een account heeft, logt u in en kunt u uw bestelling plaatsen. 

Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen geleverd.  Na levering van de vervoerbewijzen ontvangt u een factuur, die u binnen 1 maand moet voldoen.