schoolkinderen

Scholendagkaart

De GVB scholendagkaart is een papieren chipkaart voor basisscholen, kinderdagverblijven en naschoolse opvang. De kaart is geschikt voor begeleide schoolreizen en kost € 2,50 per kind. De dagkaart kan door kinderen en hun begeleiders onbeperkt worden gebruikt in GVB tram, bus en metro.

Geldigheid

De scholendagkaart is na de eerste check-in te gebruiken tot het einde van diezelfde dag. De kaart is niet geldig in de nachtbus. Binnen deze periode kan onbeperkt worden overgestapt op andere GVB-lijnen. Ook voor de scholendagkaart geldt dat iedereen altijd moet in- en uitchecken. De scholendagkaart is alleen bij GVB geldig; overstappen op bijvoorbeeld Connexxion of Arriva is niet mogelijk.

Bestellen

De scholendagkaart is uitsluitend te bestellen door geregistreerde basisscholen, kinderdagverblijven en voor- en naschoolse opvang. Het aantal te bestellen kaarten is 50 stuks of een veelvoud daarvan. 

Om te kunnen bestellen maak je een account aan op het GVB Zakelijk portaal. Als je een account hebt, log je in en kun je je bestelling plaatsen. 

Je bestelling wordt binnen 5 werkdagen geleverd. Na levering van de vervoerbewijzen ontvang je een factuur, die je binnen 1 maand moet voldoen.