Welkom aan boord!

We doen iedere dag ons uiterste best om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. Hoe we dat doen? We leggen het je graag uit. 

Iedereen die bij GVB werkzaam is krijgt het met de paplepel ingegoten: alles wat we doen, doen we voor jou, onze reiziger. Veilig en betrouwbaar openbaar vervoer, daar is het ons om te doen. Daar kun je blindelings op vertrouwen.
 

Gastvrij werken

Bij GVB hechten we aan een persoonlijke benadering. Gastvrij werken noemen we dat. Vriendelijk en servicegericht. Daar selecteren we al op bij het aannemen van nieuw personeel, maar ook bij de vaste medewerkers nemen we dit bijvoorbeeld mee in hun functioneringsgesprekken. 

Beter OV

Natuurlijk gaat niet alles zoals we hadden gepland. Stap voor stap willen we het wel steeds beter doen. Dit doen we o.a. door te leren van de fouten die we maken en steeds beter te luisteren naar onze reizigers. Ook investeren we ieder jaar in het verbeteren van het openbaar vervoer. Vaak zijn dit technische of procesmatige verbeteringen die je niet altijd goed kunt zien, maar wel merkt. Daarnaast zijn er ook veel zichtbare verbeteringen. 
Bekijk ze hier.