Verrijn Stuartweg

De renovatie van station Verrijn Stuartweg start op vrijdag 14 september en duurt tot medio november. Tijdens de renovatie is het station bereikbaar via een tijdelijke lift en loopbrug aan het eind van het perron. De metro blijft gewoon rijden. Hieronder vind je meer informatie.

Wat gaat de gemeente doen?

Door de jaren heen zijn de stations van de Oostlijn steeds rommeliger geworden. Om meer licht en ruimte in de stations te creëren worden delen gesloopt, hoeken en nissen weggewerkt, vides van glas gecreëerd en komen de apparaten bij elkaar in één wand. Ook worden de bestaande liften vernieuwd. Verder worden o.a. de trapleuningen en metroborden in het station vervangen, lichtlijnen vernieuwd en lichtbakken boven de trappen vervangen door indirect licht langs de wanden. Meer informatie over de verbouwing vind je op wijnemenjemee.nl/oostlijn.

14 september tot medio november

Tijdens de renovatie is het station bereikbaar via een tijdelijke lift en loopbrug aan het eind van het perron. Hiervoor moet je dus een stukje omlopen. De metro blijft gewoon rijden.

Download de plattegrond van de looproute.

Tijdens de renovatie geen kaartautomaat of oplaadautomaat beschikbaar

Vanwege renovatiewerkzaamheden is van 14 september tot half november geen kaartautomaat/oplaadautomaat op dit station. Hou hier s.v.p. rekening mee voordat je gaat reizen en zorg voor een geldig vervoerbewijs.

In- en uitchecken kan bij de in- en uitcheckpalen op het perron van station Verrijn Stuartweg. Deze staan aan het eind van het perron bij de tijdelijke loopbrug.

Een impressie van hoe gaat het worden

Beeld: Group A