Artist impression door GroupA

Centraal Station

Het metrostation wordt in fasen gerenoveerd zodat de metro grotendeels kan blijven rijden.

Alle toegangen open

Vanaf vrijdag 21 juli is de metrotoegang Oosterdokskade van Centraal Station weer open. Dan is ook die toegang gerenoveerd. Alle toegangen op Centraal Station zijn dan weer open. Houd nog wel rekening met bouwwerkzaamheden op Centraal Station, er wordt nog flink doorgewerkt aan de renovatie.

Lift bij toegang Open Havenfront

Voor een lift naar het metroperron kunt u gebruikmaken van de lift bij de toegang Open Havenfront op de Prins Hendrikkade. De lift op het Stationsplein is nu gesloten.

Aanpassing metro 51 tussen mei en medio september

Tussen eind mei en eind augustus is op ruim 50 avonden sprake van een wijziging in de dienstregeling van metro 51 vanwege de  renovatiewerkzaamheden op Centraal Station.

Op die avonden rijdt metro 51 vanaf 20.30 uur alleen tussen Westwijk en Spaklerweg v.v. Op Spaklerweg kun je overstappen op metro 53 en 54 richting Centraal Station. Vanaf CS tot en met Amstelstation neem je metro 54 en dan op Spaklerweg de aansluitende 51 richting Westwijk.
Let op: de twee laatste ritten van de 51 richting CS (vanaf Westwijk 0.07 uur en 0.22 uur) rijden wel door naar CS.

Zie ook het  actuele schema. Plan je reis kort voor vertrek op gvb.nl of 9292.nl om te controleren of er een aanpassing is in de dienstregeling. Onze excuses voor het ongemak.