sluiten

Druk weekend op komst

Op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni vinden er in Amsterdam een aantal zeer grote concerten, festivals en evenementen plaats. Ook wordt er weer gewerkt voor het project Zuidasdok: de A10 zuid is dicht en er rijden geen treinen van en naar Station Zuid en RAI.

GVB rijdt wel gewoon met tram, bus en metro, en het wordt dus extra druk, vooral in Zuid en Zuidoost. Hou voor actuele reisinformatie daarom altijd deze website, de GVB app en ons twitterkanaal @GVB_actueel in de gaten!

Johan Cruyff Arena: Toppers in concert

Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni, telkens van 20.30 tot 24.00 uur, geven de Toppers twee concerten in de Johan Cruyff Arena.
Na afloop worden extra metro's ingezet. 

Gaasperplas: Open Air Festival

Op zaterdag 1 en zondag 1 juni vindt in het Gaasperpark (metrostation Gaasperplas) van 12:00-23:00 uur het dancefestival Open Air plaats. Het festival is uitverkocht en men verwacht iedere dag zo'n 20.000 bezoekers.
Vooraf en na afloop worden extra metro's ingezet.

De GVB kaswagen zal gedurende beide avonden op station Gaasperplas staan voor kaartverkoop.
Let op! Bus 47 rijdt beide avonden vanaf 22.30 uur niet langs Gaasperplas vanwege de verkeersdrukte, zie het omleidingsbericht.

Ziggo Dome: the Eagles, AFAS Live: Zsa Zsa Su

Op zaterdag 1 juni geven The Eagles een concert in de Ziggo Dome (aanvang 20.00 uur). En in de AFAS Live is vanaf 23.00 uur het festival Zsa Zsa Su. Bij elkaar worden hier zo'n 20.000 bezoekers verwacht.

A10 zuid en Station Zuid: werkzaamheden Zuidasdok

Van vrijdag 31 mei 22.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur  zijn delen van de A4 en de A10 Zuid afgesloten. Ook is er geen treinverkeer van, naar of via de stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAl.
Als bezoeker aan het culinaire evenement "A Taste of Amsterdam" in het Amstelpark zou je hier hinder van kunnen ondervinden.