GVB van de partij tijdens EuroPride 2016: ‘Join our freedom!’

Van 23 juli tot 7 augustus 2016 vindt de EuroPride plaats in Amsterdam. Een speciale editie van de jaarlijkse GayPride, want Amsterdam is dit jaar ‘gay capital’ van Europa! Als dé stadsvervoerder van Amsterdam is GVB bijzonder trots ook dit jaar betrokken te zijn bij dit evenement. 

Met meer dan dertig verschillende nationaliteiten en uiteenlopende achtergronden vormt het personeelsbestand van GVB een afspiegeling van de stad. Iedereen is welkom om bij ons te komen werken, en iedereen is welkom in ons vervoer. Onze deuren openen voor iedereen. Dit is de boodschap die we dan ook graag extra uitdragen tijdens de EuroPride.

EuroPride-tram

In samenwerking met Amsterdam Gay Pride (AGP) rijdt er een speciale EuroPride Amsterdam 2016 tram met vlaggetjes. Deze tram rijdt van 11 juli tot 7 augustus op wisselende lijnen door Amsterdam. En op zaterdag 6 augustus vaart onze GayVB-boot mee tijdens de beroemde jaarlijkse botenparade. De opvarenden zijn GVB-collega’s uit alle lagen van onze organisatie met uiteenlopende achtergronden. Geheel passend bij het thema van de EuroPride: ‘Join our freedom’. Dit jaar hebben onze bedrijfskleding-dragende collega’s de mogelijkheid hun reguliere stropdas of sjaaltje te vervangen voor een vrolijke, speciaal ontworpen GVB EuroPride stropdas. Kortom, GVB is klaar voor de EuroPride en we hopen veel kleurrijke reizigers in onze voertuigen te mogen vervoeren. Wij wensen alle bezoekers en deelnemers een fantastisch evenement toe!