sluiten

1161 Vervangen trambaan Van Limburg Stirumstraat

Van zondag 16 juni tot en met vrijdag 19 juli vervangen we het tramspoor en het onderbed op de Van Limburg Stirumstraat. De kwaliteit van de tramsporen en het onderbed voldoen niet meer om nog langer veilig en comfortabel te blijven rijden. Verder wordt ook het fietspad opnieuw geasfalteerd. We proberen de hinder die dit werk voor omwonenden, ondernemers en het verkeer oplevert, zoveel mogelijk te beperken. 
Van Limburg Stirumstraat afgesloten

​Wat betekent dit voor u?

Bereikbaarheid
De Van Limburg Stirumstraat is tijdens de werkzaamheden grotendeels afgesloten voor verkeer. Voor voetgangers en fietsers blijft de straat toegankelijk. Voor auto- en vrachtverkeer geldt tijdens de werkzaamheden een omleidingsroute. 

Bekijk de omleidingsroutes in het bewonersbericht (pdf) nieuw venster. 

Op de hoogte blijven

Inloopspreekuur
Vanaf dinsdag 18 juni kun je elke dinsdagochtend tussen 08:00 en 09:00 uur bij ons in de bouwkeet terecht met vragen en opmerkingen. Voor vragen kun je ook bellen met GVB Klantenservice 0900 – 8011.

Per mail op de hoogte blijven
Laat je e-mailadres achter via dit formulier. (nieuw venster) Je ontvangt dan een mailtje als er wijzigingen zijn in de werkzaamheden, of als er nadere informatie is.