sluiten

Koop jij je abonnement al online?

We ‘online-shoppen’ wat af vandaag de dag. Steeds meer mensen kopen producten of diensten online. Ook steeds meer reizigers kopen bij ons hun reisproduct online. Dus bijvoorbeeld in de rij bij een GVB Service & Tickets voor je maand- of jaarabonnement... echt niet nodig!

Shoppen in de GVB webshop

Reis je met een GVB Zone-, GVB Only- of een Randstad Noord Zone-abonnement? Deze abonnementen koop je in onze webshop. Net als bijvoorbeeld saldo, een GVB dagkaart of een GVB nachtbusrit.

Is een abonnement online kopen niet ingewikkeld?

Nee hoor. In de webshop bestel en betaal je een abonnement in een paar eenvoudige stappen mét of zonder MijnGVB account. Je hoeft je bestelling dan alleen nog op je kaart te laden bij één van de vele ophaalpunten in de stad. Er is er altijd wel één in de buurt. 

Hoe bestel ik mijn abonnement in de webshop?

  • In de webshop kies je je gewenste abonnement (of vraag eerst een abonnement-advies op via gvb.nl/advies).
  • Je vult je OV-chipkaartnummer in (als je recht hebt op leeftijdskorting, wordt automatisch het reductietarief getoond).
  • Kies de gewenste ingangsdatum.
  • Om te betalen (met iDEAL), log je in, in je MijnGVB account. Heb je nog geen account, dan kun je deze aanmaken, of doorgaan zonder account. Voor het bestellen zonder account heb je wel een e-mailadres nodig voor de bevestiging van je bestelling.
  • Na de betaling, kun je je bestelling ophalen bij één van de vele ophaalpunten.

Voordelen van online kopen en een MijnGVB account

  • Niet meer in de rij bij een GVB Service & Tickets locatie, maar 24/7 bestellen vanuit je luie stoel.
  • In de webshop doe je eenvoudig een herhaalaankoop.
  • Je ontvangt een betaalbewijs per mail met btw-vermelding. Handig voor je declaratie.
  • Je kunt eenvoudig je eigen gegevens beheren.
  • Je kunt een Seintje aanzetten voor je favoriete lijn(en). Je ontvangt van ons een Seintje per mail als er een omleiding op je lijn is.

Geen abonnementen meer in de grijze automaat

Sinds 5 juni 2019 zijn maandabonnementen niet meer verkrijgbaar in de grijze automaten op metrostations en op diverse bus-/tramhaltes. Deze automaten worden dit jaar vervangen door nieuwe, meer gebruiksvriendelijke automaten met een aangepast productassortiment. Abonnementen blijven voorlopig nog wel te koop bij de gele oplaad- en ophaalautomaten.

We helpen je graag op weg bij je eerste online aankoop

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen in onze webshop dan helpen we je graag op weg. Onze medewerkers van Klantenservice zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 07.30 - 20.00 u. op tel. 0900 - 8011 (gebruikelijke belkosten).