sluiten

Berichten ontvangen via de GVB app

Met de GVB app kun je een route plannen, vertrektijden en omleidingen bekijken. Je kunt ook een halte bewaren als favoriet. Het voordeel daarvan is dat we je kunnen waarschuwen met een berichtje als er iets op deze lijn is. Dat kan een geplande omleiding, maar ook een ongeplande verstoring zijn. 

Favoriet instellen

klik op het icoontje voor het account

In het menu van de app (bij IOS linksboven en bij Android rechtsboven) staat een icoontje van een poppetje. Daar klik je op om een account aan te maken. Daarvoor is een e-mailadres en een wachtwoord nodig. 

Daarna ga je terug naar het menu en kies je Departures of Vertrektijden. Klik op het vergrootglas. (IOS rechts boven, Android rechts onder) en kies in het menu haltes of stops. Vul in het zoekscherm de eerste letters van je favoriete halte in. Als er meer haltenamen gevonden worden, kies je de juiste. Klik nu het sterretje rechts boven aan (Android) of het plusje rechts boven (IOS). En de halte is toegevoegd aan je favorieten. Hiermee abonneer je je op informatie over de hele lijn. (je moet daarvoor wel toestaan dat de app je berichten stuurt). 

Downloaden

De GVB app is gratis en te vinden in de appstore voor IOS en in de playstore voor Android. Zoeken op GVB.