sluiten

Onze dienstverlening tijdens de feestdagen

Tijdens de kerstvakantie rijden en varen de trams, metro's, bussen en de veren volgens de huidige dienstregeling. Op 1e Kerstdag, tijdens Oud en Nieuw en Nieuwjaarsdag gelden afwijkende dienstregelingen. Voor onze GVB Service & Tickets vestigingen gelden tijdens de feestdagen aangepaste openingstijden. Je vindt ze hier. 

1 Kerstdag - zaterdag 25 december

Op 1e Kerstdag rijden en varen de trams, bussen, metro’s en veren volgens de zondagse dienstregeling.  

Oudejaarsavond - vrijdag 31 december

Op Oudejaarsavond rijden er na ca. 20:00 uur geen bussen, trams en metro's. De nachtbussen rijden in de Nieuwjaarsnacht vanaf 01:30 en rijden volgens de huidige dienstregeling.

De veerverbindingen F1 (Oostveer), F2 (IJplein) en F7 (Houthaven/NDSM) varen niet na ca 20.00 uur. De veerverbinding F3 blijft varen met een aangepaste dienstregeling tot 1 januari 8.00 uur. Ook de veerverbinding CS-NDSM vaart de hele nacht door en vertrekt om het half uur vanaf CS richting NDSM en een kwartier later terug van de NDSM naar CS.

Nieuwjaarsdag - zaterdag 1 januari

Op Nieuwjaarsdag rijden en varen de trams, bussen, metro’s en veren volgens de zondagse dienstregeling. 

Plan je reis!

Wil je precies weten hoe je reis eruit ziet tijdens de feestdagen? Plan je reis met de online planner of de GVB app. We raden je sowieso altijd aan om kort voor vertrek je reis te checken om te zien of er verstoringen zijn op je route.
 
We wensen je heel fijne dagen, een goede jaarwisseling en een mooi en gezond 2022!