Reisplanner metro werkt niet goed
Bij het plannen van reizen met de metro, wordt er ten onrechte gemeld dat er ritten vervallen zijn die wél rijden. Alle metro's rijden volgens dienstregeling.
sluiten

24 uur reizen door Amsterdam voor 1 euro

Reis 24 uur door heel Amsterdam voor € 1

Rondreizen door Amsterdam voor 1 euro

We laten je graag de stad weer (her)ontdekken met het OV. Want het OV is OK! Probeer het OV (weer) als handig vervoermiddel naar je werk, school, sport, kapper, dagje shoppen of naar de dierentuin. Teveel bestemmingen om op te noemen want we brengen je met ons OV door heel Amsterdam en ook nog even daarbuiten.

Woon je in Amsterdam, Duivendrecht, Schiphol, Amstelveen, Diemen of Weesp? Dan kun je een actiecode aanvragen voor een GVB 24 uur/1 dagkaart voor € 1. Deze kaart kost normaal € 8,50.
Wees snel, want op is op!

En maak je gebruik van deze actie dan profiteer je ook nog van leuke aanbiedingen van een aantal Amsterdamse partners. Deze geven je genoeg inspiratie om er eens een dagje met het OV op uit te gaan.

Hoe werkt het?

  • Vraag via onderstaande link een actiecode aan. Je hoeft nog niets te betalen.
  • Er mag per e-mailadres en postcode tezamen maximaal één GVB 24 uur/1 dagkaart voor € 1 worden aangevraagd.
  • Je ontvangt vervolgens per e-mail jouw actiecode voor de GVB 24 uur/1 dagkaart en de aanbiedingen van onze Amsterdamse partners.
  • De periode waarin actiecodes aangevraagd en verzilverd kunnen worden in de GVB APP of webshop loopt t/m 31 december.
  • Met de ontvangen actiecode koop je voor slechts € 1 een GVB 24 uur/1 dagkaart.
  • Als je de GVB app gebruikt, blijft je dagkaart 30 dagen geldig. Zodra je de kaart activeert, kun je er 24 uur mee reizen.
  • Bij aanschaf via de webshop heb je na betaling 30 dagen de tijd om je dagkaart bij een ophaalautomaat op je OV-chipkaart laden. Je dagkaart blijft dan 1 jaar geldig. Goed om te weten: zodra de kaart op je OV-chipkaart staat wordt deze gebruikt bij de eerstvolgende check in bij GVB, ook als er al een ander reisproduct op de OV-chipkaart staat.
Bekijk hier alle actievoorwaarden. 

Ontdek ze met GVB

De Amsterdamse partners ARTIS, A'DAM LOOKOUT, Johan Cruijff ArenA, Youseum Amsterdam en AMAZE AMSTERDAM hebben leuke aanbiedingen voor je als je meedoet aan onze actie '24 reizen door Amsterdam voor € 1.' Ontdek ze met GVB want we brengen je er graag naartoe. 
 

De GVB app: heel handig!

De GVB app is de makkelijkste manier om je actiecode voor 24 uur reizen voor € 1 mee te verzilveren. De app is je reis-Gappie voor het Amsterdamse OV. Je koopt je ticket, activeert 'm en je kunt meteen reizen. Je plant ook heel eenvoudig je reis via de touch swipe planner en nog veel meer handige functies.