sluiten

Array

GVB Speurtocht: ontdek Amsterdam met het OV

Voor iedereen die het leuk vindt om spelenderwijs Amsterdam te ontdekken met het OV is er nu de GVB Speurtocht. In Amsterdam zijn 16 GVBeestjes-stickers verstopt, allemaal op OV-haltes bij bijzondere plekken. Vind minimaal 6 GVBeestjes en maak een selfie met ze als bewijs. Beantwoord ook de vraag die bij de bijzondere plek hoort. Bij het spel ontvang je ook bonnen voor leuke kortingen in de stad. 

Kies je favoriete categorie of doe ze in de mix

In de buurt van elk GVBeestje is iets leuks te beleven of te zien. Er zijn 4 categorieën: Kunst & cultuur, Eten & drinken, Kids, en Historie. Kies zelf welke beestjes je gaat zoeken. Je hoeft de categorieën dus niet op volgorde te bezoeken. Je mag lekker mixen als je wilt. Als je er maar 6 vindt. 

Je hebt 6 GVBeestje gevonden, wat nu?

Heb je 6 of meer selfies gemaakt en de bijbehorende vragen beantwoord? Laat deze dan bij GVB Service & Tickets op het Centraal Station checken. Als je alles goed hebt, win je een leuke prijs. 
Tip! Het kan best druk zijn bij Service & Tickets. Wil je niet te lang wachten om je vangst te laten checken, kom dan voor 10.00 uur of na 19.00 uur.  

Altijd prijs met de kortingsbonnen

Bij het spel krijg je een aantal bonnen voor leuke kortingen in de stad. Vergeet ze dus niet te gebruiken! Zo kun je tijdens het spel genieten van leuke extra’s bij diverse (horeca) gelegenheden.  
Check zelf even of de (horeca) gelegenheden waar je langs gaat open zijn. Sommigen zijn bijvoorbeeld op maandag dicht of tijdens de wintermaanden deels gesloten.  

Wat kost het spel en waar koop je het?

De GVB Speurtocht koop je voor € 3,- bij GVB Service & Tickets op het Centraal Station. Je krijgt een luxe pakketje met daarin een plattegrond met uitleg en de kortingsbonnen die je tijdens de speurtocht kunt gebruiken of op een later moment. 

Deelnemersvoorwaarden GVB Speurtocht

  • De GVB Speurtocht (hierna “het spel”) is een spel dat door GVB Exploitatie B.V. wordt uitgezet.
  • Doel van de speurtocht is reizigers kennis te laten maken met de stad Amsterdam via het OV-netwerk.
  • De GVB speurtocht is met grote zorgvuldigheid voorbereid.
  • Deelname aan het spel is op eigen risico. GVB kan hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.
  • GVB draagt geen aansprakelijkheid voor de kortingsbonnen in het spel.
  • Deelnemer draagt zelf zorg voor een geldig vervoerbewijs.
  • Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend.
  • Van de deelnemer wordt verwacht dat hij/zij zich verantwoordelijk gedraagt in openbare ruimte en als deelnemer aan het verkeer.