Welkom bij GVB

Plan je reis

Bijvoorbeeld: 20-06-2019
Notatie: 21:08
Vertrek / aankomst

Status van de lijnen op dit moment

  • grijs = rijdt normaal
  • blauw = geplande omleiding
  • rood = verstoring
Bekijk toekomstige omleidingen

Tram

Bus

Metro

Streekbussen

  • Connexxion: 80, 347, 357, 397, N47, N57, N69, N80, N92, N94, N97 - Voor meer informatie kijkt u op www.connexxion.nl

GVB Service & Tickets Bijlmer ArenA wordt vernieuwd

Van 19 juni t/m medio september is ons verkooppunt bij Bijlmer ArenA gesloten vanwege de verbouwing. Het verkooppunt wordt helemaal vernieuwd. Tijdens de verbouwing blijft er een mobiele infobalie op het station beschikbaar. Voor kaartverkoop kun je gebruikmaken van de verkoopautomaten op het station of GVB Servicepunt Primera de Poort op het Bijlmerplein 993 (ook voor abonnementen) of bestel je reisproduct in onze webshop. 
 
link naar https://www.gvb.nl/reizen/gratis-ov-chipkaart-voor-kinderen-vraag-hem-nu-aan

Actie: gratis OV-chipkaart voor kinderen

Reizen met 34% korting? Beestachtig prachtig!
Met een persoonlijke OV-chipkaart reis je met 34% korting als je in de leeftijd valt van 4 t/m 11 jaar. Dat is vaak goedkoper én makkelijker dan reizen met een los kaartje. En we maken het nog mooier, want de kaart is nu tijdelijk gratis aan te vragen.

De abonnement-adviseur doet het weer!

Je hebt 'm even moeten missen maar de abonnement-adviseur is weer in de lucht. Hij is vernieuwd. In minder stappen een duidelijker en persoonlijk advies. Ook de menustructuur van de website is vernieuwd. Het menu is korter, overzichtelijker en meer gericht op reizen.

 
link naar https://over.gvb.nl/nieuws/nieuwe-tramlijn-6-versterkt-lijn-5-in-amstelveen

Nieuwe tramlijn 6 versterkt lijn 5 in Amstelveen

Sinds maandag 27 mei rijdt tram 6, een extra tramlijn ter ondersteuning van lijn 5. Tram 6 rijdt tussen Amstelveen Binnenhof en Station Zuid, op maandag tot en met vrijdag in de ochtend- en middagspits.

Koop je abonnement online

Zowel je maand- als je jaarabonnement koop je eenvoudig online in de webshop. En met een MijnGVB account is een herhaalaankoop van je maandabonnement zo gedaan en regel je alles rondom je jaarabonnement vanuit je luie stoel. 
 
link naar https://www.gvb.nl/reizen/omleiding-op-je-route-je-weet-het-met-seintje

Ontvang een Seintje bij een omleiding op je route

​Geef via MijnGVB je favoriete lijn(en) op en ontvang een Seintje per e-mail wanneer er een geplande omleiding op jouw lijn(en) is. Stel ook je Seintje in via de GVB app. Zo ben je tijdig op de hoogte!