Welkom bij GVB

Plan je reis

Bijvoorbeeld: 24-08-2019
Notatie: 20:50
Vertrek / aankomst

Status van de lijnen op dit moment

  • grijs = rijdt normaal
  • blauw = geplande omleiding
  • rood = verstoring
Bekijk toekomstige omleidingen

Tram

Bus

Metro

Streekbussen

  • Connexxion: 80, 347, 357, 397, N47, N57, N69, N80, N92, N94, N97 - Voor meer informatie kijkt u op www.connexxion.nl

Storing Studentenreisproduct (16 augustus)

Door een probleem met het systeem reisde je op vrijdag 16 augustus met je studentenreisproduct niet gratis bij ons en bij sommige andere vervoerders. Had je recht op vrij reizen en is er toch geld van je OV-chipkaart afgeschreven, dan krijg je dit geld uiteraard terug.
Het bedrag wordt automatisch voor je klaargezet en kun je vanaf maandag 26 augustus bij een ophaalautomaat op je kaart laden. Bij de automaat kies je voor de optie ‘bestelling ophalen.

De storing zelf is ondertussen opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Ritprijs lijn 55 aangepast

Het tarief voor buslijn 55 tussen Amstelveen Westwijk en Station Zuid is per 5 augustus aangepast in het voordeel van reizigers.
Reizigers die de afgelopen periode op saldo en vol tarief reisden, krijgen het verschil vergoed. Dit bedrag wordt automatisch klaargezet voor reizigers en kan tussen 1 september en 1 december 2019 opgehaald worden bij een ophaalautomaat van GVB.
 
link naar https://webshop.gvb.nl/nl_nl/

GVB webshop

In de GVB webshop kun je snel en gemakkelijk reisproducten kopen, met en zonder account. Je haalt je bestelling daarna op bij de ophaalautomaat.
 

Doe de GVB Speurtocht!

Voor iedereen die het leuk vindt om spelenderwijs Amsterdam te ontdekken met het OV is er nu de GVB Speurtocht. Voor € 3,- verkrijgbaar bij GVB Service & Tickets Stationsplein (CS). Bij het spel ontvang je ook bonnen voor leuke kortingen in de stad. Ga jij deze Beestachtige speurtocht doen?
 
link naar https://www.gvb.nl/reizen/omleiding-op-je-route-je-weet-het-met-seintje

Ontvang een Seintje bij een omleiding op je route

​Geef via MijnGVB je favoriete lijn(en) op en ontvang een Seintje per e-mail wanneer er een geplande omleiding op jouw lijn(en) is. Stel ook je Seintje in via de GVB app. Zo ben je tijdig op de hoogte!
 

Meer weten over GVB?

Op Over.gvb.nl vind je alle informatie over het nieuwe netwerk, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, achtergronden, interessante weetjes en nieuws.