Nachtbus

GVB biedt 24 uur per dag vervoer, ook 's nachts.  

Prijzen 2015
Enkele rit € 4,50
12-rittenkaart € 34,-
 
Elke rit is 1,5 uur geldig met recht op overstap op andere GVB nachtbussen.

Enkele rit: betalen met saldo
U kunt uw enkele rit nachtbus van € 4,50 met de OV-chipkaart in de bus afrekenen. Het kaartje wordt dan gewoon van uw saldo afgeboekt.

Eerst product opladen bij gele oplaad- en ophaalautomaat
Om op deze manier 's nachts te kunnen betalen, moet u eerst éénmalig het product Nachtbus Saldo opladen op uw ov-chipkaart.  
Dat kan bij de GVB Tickets & Info's en bij de gele oplaad en ophaal automaten. Die vindt u bij supermarkten, boekhandels en tabakszaken. Zoek hier een adres  bij u in de buurt.​

Opladen kan zowel op een anonieme als een persoonlijke ov-chipkaart.
Wanneer u uw nachtbuskaartje betaalt van uw saldo, moet u natuurlijk wel zorgen voor voldoende saldo op uw OV-chipkaart. 

De Nachtbus Enkele Rit is ook als wegwerpkaartje te koop bij de chauffeur en als reisproduct bij de GVB Tickets & Info's en alle verkoop- en oplaadautomaten.

12-rittenkaart
De 12-rittenkaart is als OV-chipkaart product verkrijgbaar bij Tickets & Info en bij alle   verkoop- en oplaadautomaten.
Tip bij het gebruik van dit reisproduct: het reisproduct 12-rittenkaart nachtbus is 1 jaar geldig. Ritten die niet binnen een jaar na oplaaddatum worden gebruikt, komen te vervallen.   


Nachtnet Groot Amsterdam

 
De nachtnetkaart is geldig op de nachtbussen van GVB, Connexxion en EBS. Binnen Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Purmerend, Edam en Volendam kan met deze kaart worden overgestapt op nachtbussen van de genoemde vervoerbedrijven.
De Nachtnetkaart is na afstempeling 2 uur geldig.

Prijs 2015
Nachtnet Groot Amsterdam:  € 8,00 

De kaart is bij GVB verkrijgbaar bij de nachtbuschauffeur en in de voorverkoop bij GVB Tickets & Info.
 
Ook geldig in de GVB nachtbussen:
GVB Only abonnement, sterabonnement (week, maand en jaar) geldig in het GVB vervoergebied, GVB maand-/jaarabonnement, NS-trajectabonnement (maand/jaar) met stad/streeksupplement geldig in het GVB vervoergebied en een OV jaarabonnement.

Niet geldig in de GVB nachtbussen:
GVB 1-uurskaarten en de OV-Studentenkaart zijn niet geldig op de GVB Nachtbussen.
​​​​​​